Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Evo zašto

Pogledajte fotografiju koja je naljutila je mnoge!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija koju je mlada Filipinka objavila na društvenoj mreži izazvala je bijes njezinih sugrađana jer prikazuje 'kupanje' u novcu dok joj je istovremeno majka optužena za utaju poreza.

Jeane Napoles objavila je fotografiju na Facebooku u kadi punoj novca. Istovremeno njezina majka istražuje se zbog jednog od najvećih korupcijskih skandala na Filipinima, piše Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Filipinski ratni brod Odnosi su na prekretnici Proključalo na Dalekom istoku, SAD je spreman intervenirati: "Nitko nas neće pokoriti, odgovorit ćemo na napade" Snažan potres pogodio Filipine Usred noći Potres jačine 6,8 pogodio Filipine: Procjenjuje se mogućnost tsunamija

'Čitamo novine, pratimo internet. Tako smo doznali za nju', rekla je Kim Henares voditeljica Ureda za internu reviziju. Oni su otkrili kako je njezina majka, Janet, poslovna žena, pomogla članovima filipinskog parlamenta u pronevjeri 230 milijuna dolara kroz državne fondove.

>>VIDEO Umjesto napojnice dobila srećku i osvojila veliki novac

Ovo je jedan od najvećih korupcijskih skandala u toj zemlji, a među optuženima je i bivša predsjednica Gloria Arroyo. On je uzrokovao i masovne prosvjede.

23-godišnja Jeane ubrzo nakon objavljivanja sporne fotografije ugasila je profil na društvenoj mreži, no fotografija je postala viralna. Navukla je bijes njezinih sugrađana koji smatraju kako se većina filipinskih obitelji obogatila nepoštenim putem.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene