Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOUGLAS PARFUMERIJA U SPLITU OD SADA NA JOŠ ATRAKTIVNIJOJ LOKACIJI

Otvorenje Douglas parfumerije u Splitu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +4 PR Galerija 1/9 >>
Dan žena je za Douglas parfumerije protekao u znaku slavlja povodom ekskluzivnog otvorenja poslovnice u Splitu koja je svoja vrata otvorila kupcima na novoj lokaciji u samom centru Splita. Kupce su dočekale razne pogodnosti, promocije i popusti te mnoštvo drugih iznenađenja kojima je prigodno obilježen Dan žena i otvorenje Douglas parfumerije.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +4 PR Galerija 1/9 >> Nova poslovnica nudi već dobro poznatu bogatu ponudu beauty proizvoda i ekskluzivnih brandova. Kupcima će na raspolaganju biti dostupne usluge make up konzultacija, savjeta o njezi kože, usluge šminkanja, a uz vrhunske brandove i kvalitetne proizvoda, novootvorena Douglas parfumerija zasigurno će postati omiljeno i nezaobilazno mjesto brojnih kupaca.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Split: Obilježena 33. obljetnica osnutka IX. bojne HOS-a Postrojavanje na 10. travnja FOTO Na HOS-ovoj obljetnici Skejo, Glasnović, Miljanić...; Šef splitskog SDP-a poslao poruku: "Posveta herojima, a ne Skejinu falsificiranju"

PR PR


Ožujak je u Douglas parfumerijama u znaku proslave snage i ljepote svih pripadnica ljepšeg spola. Inspirirani snažnim ženama oko nas, krećemo u posebnu misiju – naglasiti prirodnu ljepotu svih žena i omogućiti našim kupcima da se osjećaju posebno uz nas i kod nas. Iz tog razloga nam je iznimno zadovoljstvo proslaviti otvorenje nove poslovnice upravo na ovaj poseban dan, Dan žena. Zadovoljstvo kupaca naša je motivacija za rast i razvoj zbog čega ćemo nastaviti pružati visoku razinu usluge i bogatu ponudu vrhunskih brandova. Uvjereni smo kako će kupci prepoznati naš trud te nas nastaviti pratiti na ovom čarobnom beauty putovanju“, izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, gđa. Adrijana Bokan.

PR PR


U opuštenoj atmosferi i druženju, Douglas parfumerije organizirale su i cvjetnu radionicu, pa su uzvanici dobili priliku okušati se u pravljenju buketa cvijeća za sve pripadnice ljepšeg spola koje ih svakodnevno inspiriraju. Otvorenju poslovnice prisustvovala su brojna poznata imena poput Ane Gruice, Anamarije Asanović, Renate Lovrinčević, Ane Opačak, Sonje i Silvije Dvornik, Katarine Smolić, Lucije Kontić i mnogih drugih koji su svojim dolaskom pružili podršku još jednom u nizu poslovnih uspjeha Douglas parfumerija.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene