Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u Mamurluku

Izašli su na pivo i završili na 11.000 km udaljenom Tajlandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ideja se rodila oko 11 prijepodne u vrijeme dok su prijatelji još liječili mamurluik, a Pattayu su izabrali jer su se sjetili da tamo boravi jedno njihovo društvo.

Phillip Boyle (33) iz Nunthorpea, pregrađa Middlesbrougha, te njegov vršnjak Jamie Blyth, zavšili su na 11 tisuća kilometara udaljenom Tajlandu iako su se u petak navečer dogovorili da će provesti mirnu večer uz par piva.

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Ilustracija slijepi putnik Letio za SAD bez putovnice, karte i vize pa ga pritvorili: Tvrdio da se ničega ne sjeća, stigla i presuda

No, kako to već često biva, "još jedna putna" se pretvorila u njih nekoliko, te se dvojac u subotu nešto prije podneva pijan zaputio prema aerodromu i popularnom turističkom odredištu Pattayi s najlonskim vrećicama u rukama u koje su natrpali nekoliko majica i gaćica.

"Ideja se rodila oko 11 prijepodne u vrijeme dok smo još bili mamurni, a Pattayu smo izabrali jer smo se sjetili da tamo boravi nekoliko naših prijatelja iz Middlesbrougha koje nismo dugo vidjeli", rekao je Boyle za Gazettu Live te dodao:

"Na putu do manchesterskog aerodroma sam se skoro predomislio, ali presudio je taksist koji se tada okrenuo i rekao kako je Jamieja tako već četiri puta tako vozio na aerodrom na 'last minute' putovanja. To mi je bilo urnebesno pa sam ovog puta odlučio i ja sudjelovati".

Prijatelji su do Pattaye putovali sedam sati, a tamo i doista pronašli društvo koje su tražili. U Middlesbrough bi se trebali vratiti u utorak, međutim postoji bojazan da će na aerodrom stići tek nakon šanka, šale se engleski mediji.

Noćni život u Pattayi je vrlo sadžajan: 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene