Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odlična novost iz Ghetaldus optika – osigurajte svoje naočale već danas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz nove dioptrijske naočale na dar 300 kn za nove sunčane naočale!

 Ekskluzivno od sada u svim Ghetaldus optikama vas očekuje i jedinstvena usluga Triglav osiguranja naočala! Kada kupite naočale i osigurate ih u Ghetaldus optikama, što god im se dogodi, iste će vam biti zamijenjene uz osiguranje već od 11 kn godišnje!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ghetaldus - od pregleda do liječenja Imate probleme s vidom? Prepustite se najboljima Slika nije dostupna Zašto je važno ispravno održavati kontaktne leće

Premija za osiguranje naočala plaća se jednom godišnje, a iznos ovisi o cijeni naočala. Naočale se mogu osigurati u svim poslovnicama Ghetaldus optike prilikom kupovine novih naočala. Osiguranje naočala pokriva uništenje i oštećenje osigurane stvari odnosno naočala (okvira i naočalnih leća). Ako se posebno ugovori, osiguranje pokriva i troškove izrade novih dioptrijskih naočalnih leća u slučaju da se utvrdi da je došlo do nagle promjene dioptrije osiguranika i to za više od +/- 0,5 dptr u prvih 6 mjeseci trajanja osiguranja.

A uz posebnu 3u1 akciju Ghetaldus optika osigurava i odličnu uštedu i pogodnosti! Pobrinite se na vrijeme za svoje oči i pripremite za sunčane dane!
Kupite dioptrijske naočale iznad 700 kn i dobivate:
1. za samo 1 kn dioptrijski okvir*
2. 300 kn poklon bon za kupnju sunčanih naočala
3. sprej i krpicu za čišćenje naočalnih leća na dar

Ghetaldus optika brine za svoje kupce i osigurava najbolje modele dioptrijskih i sunčanih naočala. U ponudi su modeli za svačiji ukus koji se predstavljaju na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza. Tom Ford, Dior, Max Mara, Hugo Boss, Dsquared, Tommy Hilfiger, Fendi, Gant i mnogi drugi. Provjerite redovnu ponudu široke palete modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća.

Ghetaldus optika. Samo za vaše oči.
* Dioptrijski okvir izaberite iz odabrane kolekcije. Akcija vrijedi od 15.2. do 15.4. 2016.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene