Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrena navijačica

Ide do kraja: Manekenka obećala izvesti striptiz porazi li Pakistan Indiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baloch je očekivano uspjela na sebe skrenuti medijsku pažnju, ali i navući srdžbu konzervativnog dijela stanovništva.

Qandeel Baloch, prsata manekenka, obećala je da će se u potpunosti razgolititi uspije li u subotu u Kolkati pakistanska reprezentacija poraziti indijsku u obračunu dviju državnih kriketskih momčadi.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Baloch je ujedno napomenula da će striptiz posvetiti ponajboljem pakistanskom igraču Shahidu Afridiju u kojeg je, tako barem tvrdi, silno zaljubljena.

PROVELI SMO NOĆ U STRIPTIZ KLUBU Ne bježe ni od biča ni od voska, a zarada je za ranu mirovinu

Hoće li njezin 'motivacijski govor' biti od pomoći, odnosno hoće li se ispuniti obećano ukoliko Pakistan doista pobijedi, ostaje nam za vidjeti.

U međuvremenu vrijedi dodati još i to da njezin smion potez u Pakistanu nije dočekan blagonaklono te da su brojni korisnici Facebooka na njezinom profilu ostavili uvredljive poruke, pa čak i prijetnje. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene