Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novo kraljevstvo i legendarna SF saga osvojili Konzum prodavaonice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uključite se u avanturu s mega popularnim likovima u Konzumu

Disneyjevo Snježno kraljevstvo prevladavat će u mnogim odjelima Konzum prodavaonica. S druge strane, Star Wars će vas potaknuti da izaberete stranu na kojoj je sila po vašoj mjeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija i oni su na mukama Provjerili smo možete li u najvećim trgovačkim lancima plaćati svim novčanicama eura: "Imamo molbu za kupce" PR Borba protiv siromaštva Konzum i Mastercard donirali 42.500 eura za pomoć u borbi protiv siromaštva djece u Hrvatskoj i svijetu

Uključite se i vi u ovu nezaboravnu avanturu! U razdoblju od 25. kolovoza do 19. listopada za svakih potrošenih 75 kuna u Konzumu, kao i prilikom kupnje posebno označenih proizvoda dobivate paketić koji sadrži jedan zvrk i dva žiga. Sakupljanjem žigova ostvarujete popust na igračke ili besplatan Rollinz.

Posebnost programa Snježno kraljevstvo su i atraktivni zvrkovi koji su dostupni u 24 različita dizajna, a namijenjeni su za igru i zabavu cijele obitelji. Kod kuće možete napraviti vlastito Star Wars ''borilište zvrkova'' i izazvati cijelu obitelj ili prijatelje na zanimljiv duel. Zvrkovima možete razvijati i svoju maštu slažući ih u zanimljive građevine.

U Konzum prodavaonice dolaze i Starter paketi koji uključuju limenu kutiju za sakupljanje Rollinz figurica s jednom kockicom, ploču s dvije društvene igre, interaktivnu knjižicu i knjižicu za zvrkove. Sakupljanje žigova traje sve do 19. listopada. Svi koji sakupe 10 žigova jedne vrste, mogu osvojiti besplatne Rollinz, a s 24 žiga druge vrste ostvaruju do 50 posto popusta na Star Wars plišane igračke. U pola cijene možete kupiti i Disney Frozen porculanski set za čaj, i to ukoliko sakupite 24 žiga.

Postanite i vi dio bajkovitih i fantastičnih svjetova i uključite se u novi program vjernosti u Konzum prodavaonicama. Zabavite se i osvojite svoju zvijezdu ili kraljevstvo s nama!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene