Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

34-godišnja Susanne L. iz njemačkog Weiterstadta veseli se svojim četvorkama, koje bi uskoro trebale stići na svijet. Iako ih ona i 31-godišnji suprug Tomislav L. jedva čekaju, bebe nisu bile planirane. Susanne je zatrudnjela dok je bila na antibebi pilulama.


'Suprug i ja već imamo petogodišnju kćer. Razmišljali smo o još jednom. Ali ja sam u to vrijeme još uvijek pila antibebi pilule. U veljači sam se počela čudno osjećati, pa sam napravila test trudnoće', rekla je majka, koja radi kao prodavačica. Prvo im je bilo rečeno da dobivaju trojke, no ubrzo su saznali kako im stižu čak četvorke.

Vezani članci Trudnica, ilustracija Mitovi koji nas sputavaju u procijepljenosti: Pitali smo liječnike ima li straha od neplodnosti kao nuspojave Slika nije dostupna Mislio da je 'trudan', a ispostavilo se da ima rak testisa!

'Kada sam priopćila vijest suprugu, on se počeo veseliti. Ja sam se još uvijek osjećala komplicirano. Sada kada nam stižu tri dječaka i jedna djevojčica, oboje im se jako veselimo', rekla je. 14 liječnika i medicinskih sestara nalazi se u timu za porod. Nas čelu tima je liječnik Frank Louwen koji će ih poroditi carskim rezom. 'Četvorke su jako rijetke. Ali u ovoj obitelji su stvarno posebne', rekao je.

Otac će također biti prisutan na porodu. 'Osjećam se malo nervozno. Nadam se da će sve dobro proći', rekao je Tomislav. Mala Leila također jedva iščekuje braću i sestru, iako je prokomentirala: 'I samo jedan bi bio dovoljan', piše Bild.