Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Norveški umjetnik tvrdi da je konzumirao meso s vlastitog kuka te je okus okarakterizirao kao onaj mesa "divlje ovce".


Alexander Selvik Wengshoel (25) rođen je s deformacijom kuka i prošao je operaciju zamjene kuka. Cijelu je operaciju snimio i izložio odstranjenu kost kuka na svojoj promocijskoj izložbi u akademiji umjetnosti Tromso.

Vezani članci Slika nije dostupna Oružani pljačkaši ozlijedili zaposlenicu Slika nije dostupna 'Hrvatska nije potpuno spremna za potrese'

Portal The Local prenosi i kako je Wengshoel na istoj izložbi i konzumiro komadić mesa s izložene kosti kuka. Rekao je da je kost prethodno prokuhao, kako bi skinuo meso, a pojeo ga je uz prilog od krumpira i čašu vina.

"Napravio sam si večeru dok mi je djevojka bila na poslu i odlučio sam imati taj lijepi trenutak sa sobom i svojom kosti kuka", rekao je Wengshoel. "Istina je", uvjeravao je novinare.

Na kraju je rekao kako mu je taj kuk bio problem punih 20 godina života te da je izrečenim činom na neki način učinio čitavu stvar boljom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook