Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sićušna je novinarka sugovornicima jedva rukom dosezala do brada.


Tjedan je sveučilišne košarke. Zna to već napamet svak tko je istinski zaljubljen u taj sport, March Madness sladokusci ne propuštaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Španjolski košarkaši prošli bez kazne radi sporne fotografije Slika nije dostupna Reuters hvali hrvatske košarkaše

U subotu će u polufinalima snage odmjeriti Gonzaga i South Carolina, odnosno Oregon i North Carolina, dok će se o pobjedniku turnira u Phoenixu odlučivati dva dana kasnije.

Brojni stručnjaci vjeruju da upravo Gonzaga u završnicu ulazi kao prvi favorit, zbog čega su se djelatnici TV postaje KHQ u utorak na Twitteru prisjetili da je njihova kolegica Claire Graham nedavno intervjuirala dvojicu članova popularnih "buldoga", Przemeka Karnowskog i Zacha Collinsa.

Fotografiju su ovog puta primijetili članovi Reddita, koji su joj dali toliko glasova da je dospjela na naslovnicu te društvene mreže.

O razlogu ne moramo, dodat ćemo vam još tek precizne podatke da je Graham visoka 150 centimetara, dok je divovima ispod obruča 216 (Karnowski) i 213 centimetara (Collins).