Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internet senzacija

Ona je najmrzovoljnija mačka na svijetu, ali njezina vlasnica...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njezino je ime Tardar Sauce i već je dvije godine prava internet senzacija.

Najmrzovoljnija mačka na svijetu, od milja zvana 'Grumpy cat', do sada je zaradila 64 milijuna funta (640 milijuna kuna).

Pravog imena Tardar Sauce, ova je internet senzacija, koja je bila inspiracija za brojne serije, filmove i knjige, u protekle dvije godine zaradila više od hollywoodskih zvijezda Nicole Kidman, Cameron Diaz i Matthewa McConaugheya, piše Daily Mail.

'Grumpy cat' ima 521 tisuću sljedbenika na Instagramu i 225 tisuća na Twitteru, a njezino nimalo umiljato lice krasi kalendare, šalice i majice. Već je 'izdala' dvije knjige, glavna je zvijezda poznate mačje hrane, a posljednji poslovni poduhvat joj je vlastiti brend ledene kave, Grumppuccino.

Slavu je stekla prije dvije godine na You Tubeu kada je video o njoj pogledalo gotovo 16 milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

VIDEO Možete li pogoditi o čemu je riječ?

Grumpy je inače rođena patuljastog rasta te s krivim zagrizom, zbog čega joj donji zubi idu preko gornjih, i daju tako 'neodoljiv' izraz lica. No, kao što bi se reklo, nije svako zlo za zlo jer je njime uspjela osigurati sebi i svojoj vlasnici veliko bogatstvo.

Vlasnica Tabatha Bundesen iz Arizone, koja je napustila posao konobarice kako bi se posvetila karijeri svoje ljubimice, poručuje: 'Ova je mačka nezaustavljiva!'


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene