PR
PR

Kaufland Hrvatska osvojio je Best Buy Award i prvo mjesto za najbolji omjer cijene i kvalitete


 Međunarodna organizacija ICERTIAS provela je istraživanje i ispitala zadovoljstvo hrvatskih kupaca kada je riječ o najboljem omjeru cijene i kvalitete u trgovačkim lancima. Rezultati su pokazali da upravo to pronalaze u trgovačkom lancu Kaufland koji je time osvojio plavu medalju „Best Buy Award“ u kategoriji hipermarketa za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Vezani članci PR Kaufland potvrdio da su im zaposlenici na prvom mjestu PR Kaufland udrugama diljem Hrvatske donirao ukupno 195.000 kuna

Uz to je Kaufland dodatno osvojio i nagradu „Best Buy Award Croatia BIO“ za najbolji omjer cijene i kvalitete u asortimanu bioproizvoda. „Zdrave navike i zdrava prehrana više nisu samo trend; za mnoge su oni bitan sastavni dio svakodnevnice. Shodno tome je i potražnja bioproizvoda u porastu, a ova nam priznanja pokazuju da smo na pravom putu“, pojasnila nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Best Buy Award žig mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji.