Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerealna očekivanja

ISTINA BOLI Manekenka izgubila 5000 obožavatelja na Instagramu jer je bila - iskrena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stina Sanders željela je pokazati kakav je uistinu život manekenke. I ne, nije samo glamurozan.

Model s londonskom adresom i modna blogerica, Stina Sanders, tvrdi kako je izgubila tisuće sljedbenika na Instagramu otkada je umjesto selfija i modnih fotografija, počela objavljivati one životne, iz svakodnevice.

Pročitajte i ovo Hrvoje Prpić Globalni problem Stručnjak pojašnjava što bi mogao biti razlog pada Facebooka i Instagrama, oglasili se iz Mete Pixie Curtis Poslovno carstvo Djevojčica (12) zaradila bogatstvo i otišla u mirovinu: U šoping putuje privatnim avionom, a sad se želi fokusirati na to da bude dijete

Sanders je zapravo bila dio eksperimenta koji je organizirao Daily Mail, a koji je za cilj imao vidjeti kako će njezini sljedbenici reagirati na neke manje glamurozne fotografije.

U sklopu eksperimenta objavljivala je fotografije na kojima primjerice izbjeljuje dlake na licu i na kojima su joj ispucani nokti.

U jednoj od objava podijelila je i selfie iz klinike u kojoj je bila na psihoterapiji zbog anksioznosti.

MAGNET ZA PERVERTITE 10 godina je skupljala sve odvratne poruke

'Upravo sam završila intenzivna dva mjeseca psihoterapije kako bi riješila probleme s tjeskobom. Prošlo je više od dva tjedna od mog zadnjeg napada panike. Depresija i anksioznost nisu nešto što treba skrivati', poručila je.

Iznenadila se kada je shvatila da je izgubila tisuće sljedbenika nakon što su fotografije u bikiniju s egzotičnih lokacija zamijenile one koje prikazuju manje glamurozne aspekte njenog dana.

Njezin Instagram profil pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene