Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnoge si mace naprosto ne mogu pomoći kada vide role toaletnog papira.


Da je pse uglavnom daleko lakše dresirati u odnosu na mačke, tvrdnja je s kojom će se velika većina složiti. Mace su neusporedivo više svoje, pa će vas u tom kontekstu i stručnjaci upozoriti da njima kažnjavanje ne znači baš ništa. 

Vezani članci Kaotična mačka ''Nećeš reagirati?'' Pretjerano se opustili, a mačka onda izazvala potpuni kaos Zmija i mačka Gladna zmija pokušala omastiti brk na kućnoj mački, vlasnik jedva uspio pobjeći s ljubimcem

Dakle ako želite korigirati ponašanje svoje ljubimice, dosljedno je nagrađujte kada čini nešto dobro, a ako vas izluđuje njezina radoznalost i potreba da sve pretvara u zabavni park, nabavite dovoljno igračaka.

Penjalice s grebalicama uvijek su odlična ideja, a pametno je o njih objesiti i igračke kako bi se vaša maca do kraja mogla uživjeti u ulogu lovca.

Nažalost ponekad i sve igračke ovoga svijeta nisu od pomoći kada mace primijete role toaletnog papira, pa se vlasnica ove slatkice, očito već očajna od svakodnevnog skupljanja ostataka, odlučila za posve neobičnu metodu preodgoja.

Iz već navedenih razloga sumnjamo da je pritom uspjela, ali je zato tisuće ljudi na društvenim mrežama dobro nasmijala. Sljedeći je gif u samo desetak sati pogledalo čak dva milijuna ljudi. 

Crime and punishment.