Upucaj ga sad, upucaj ga sad! Valerij Savelijev tijekom sjednice je hvatao jelene (FOTO: YouTube/Screenshot)
Upucaj ga sad, upucaj ga sad! Valerij Savelijev tijekom sjednice je hvatao jelene (FOTO: YouTube/Screenshot)

Čini se da se ovaj uvaženi zastupnik došao na posao odmoriti.


Valerij Savelijev, zastupnik u Zakonodavnoj skupštini u Sverdlovskoj oblasti i član Ujedinjene Rusije, stranke predsjednika Vladimira Putina, nije se dao previše smetati dok su njegove kolege u ponedjeljak raspravljale o važnim pitanjima.

Savelijev je upalio čak dvije video igre te se bezbrižno zabavljao dok je tamošnji guverner podnosio izvješće o proračunu, odnosno dok se raspravljalo o ukidanju mjesta regionalnog premijera.

Zaigrani se zastupnik tijekom čitave sjednice nije javljao za riječ, a i kako bi kada mu je trebalo u virtualnom svijetu ucmekati sve te životinje točno među rogove.

Naime, novinari smješteni na galeriji su uočili da je hvatao jelene (ubio 4 komada ako ćemo u detalje), ali i da se istodobno uspio posvetiti Evonyju, popularnoj strategiji koju igra preko 18 milijuna ljudi u 167 država.

Govoreći o novinarima i fotografima smještenima na galeriji, portal E1 ističe da su i ranije viđali političare kako se opuštaju upravo tamo gdje bi trebali biti najviše angažirani. Neki uz utakmice, neki uz serije.