Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krala od 1956.

Kleptomanka u zatvoru prvi put u pedesetrogodišnjoj 'karijeri'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamdesetogodišnja kleptomanka završila je iza rešetaka prvi put u dugoj pedesettrogodišnjoj 'karijeri', objavila je policija u Wuerzburgu.

Od prosinca 1956. redovito je krala na području Aschaffenburga, pa čak i u bolnici u kojoj se liječila, kao i u umirovljeničkom domu u kojem živi. Protiv nepopravljive kleptomanke tijekom godina vođeno je 55 sudskih procesa za slične prijestupe, a samo prošle godine istražni suci pokrenuli su 17 postupaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PITANJE SIGURNOSTI Ima li u Hrvatskoj više ubojstava i provala ili korupcije? Veliko policijsko izvješće donosi zanimljive detalje Krađa na plaži, ilustracija - 2 Opreza nikad dosta Nemojte biti lak plijen: Evo kako se na plaži osigurati od krađa

'Posebno je opasno bilo kada je sedamdesetogodišnja gospođa morala biti hospitalizirana. Dok je boravila u bolnici iz bolesničkih soba nestajali su novac, torbe i medicinski aparati', priopćila je policija.

Glasnogovornik nije znao zašto joj je kriminalistička policija popuštala tolike godine. Njezin posljednji prijestup - krađa novčanika iz džepa deset godina starijoj susjedi - čini se da je ipak bio kap koja je prelila čašu.'Slučaj pokazuje da dob ne štiti od zatvora', zaključila je policija u priopćenju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene