Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavni jadi

Tjedan dana nije izlazila iz restorana - Jela je krilca i pomfrit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Hodala sam okolo, sva jadna i nikakva i odlučila sam stati u KFC-u. Nisam planirala ostati dugo, samo sam htjela pojesti jednu porciju krilca', kazala je nesretna Tan.

Nakon što ju je ostavio dečko, jedna je 26-godišnja Kineskinja provela tjedan dana u KFC restoranu jedući pržena pileća krilca 'jer je trebala vremena za razmišljanje'.

Lovesick Tan Shen, iz jugozapadne provincije Sichuan, krenula je u restoran brze hrane kako bi lakše preboljela prekid. No, nakon sedam dana, Tan je još uvijek sjedila u restoranu i naručivala pileća krilca sa velikom porcijom pomfrita.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Provjerite hladnjake: Povlači se još jedan proizvod, u njemu pronađena salmonela Slika nije dostupna Greška u pripremi hrane FOTO Naručio piletinu i dobio OVO



Čak je iz restorana nazvala i na posao da bi ih obavijestila da je bolesna.

'Hodala sam okolo, sva jadna i nikakva i odlučila sam stati u KFC-u. Nisam planirala ostati dugo, samo sam htjela pojesti jednu porciju krilca. No, jednom kad sam počela jesti, odlučila sam malo ostati i razmisliti. Nisam se htjela vraćati u stan jer me je tamo sve podsjećalo na dečka', kazala je Tan a prenosi Daily Mail.

Pozlilo joj pa otišla liječniku - Liječnici zaprepašteni dijagnozom!

Nakon nekoliko dana, osoblje restorana ipak se zabrinulo za nesretnu Tan. No, ona nije željela otići. Odlučila je to tek nakon što su se u KFC-u pojavili mediji, a ona je zaključila da joj je već muka od tolike piletine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene