Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kava i Studentski vodič za početak nove akademske godine na fakultetima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već 11 godina, na početku svake akademske godine, svim studentima grada Zagreba dijeli se Studentski vodič – knjižica sa servisnim informacijama, radnim vremenima menzi, Nacionalne i sveučilišne knjižnice, rasporedom reda vožnji noćnih i dnevnih tramvaja. Kako ne bi sve bilo tako ozbiljno nalaze se tu i savjeti kamo izaći u gradu, koje su top aplikacije koje svaki student treba imati te kako jeftino putovati i iskoristiti studentske popuste.

I ove godine Studentski vodič besplatno će se, uz Black'n'Easy tursku kavu, dijeliti u prvom i drugom tjednu mjeseca listopada po fakultetima u Zagrebu, Studentskom centru te u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Vodič je nastao kao odgovor na potrebe samih mladih studenata koji na fakultetima ne dobivaju dovoljno informacija gdje i kako što pronaći.Vodič se tiska u čak 35.000 primjeraka kako bi ga dobili svi studenti, a financira se isključivo uz pomoć oglašivača, koji putem Studentskog vodiča studentima nude dodatne popuste i pogodnosti.

Začetnik Studentskog vodiča, Bojan Bernik, i sam je bio student kada je prije 11 godina započeo s ostvarivanjem ideje o izdavanju knjižice s bitnim informacijama za studente. Iako je početak bio trnovit, a potraga za oglašivačima teška, sav trud se isplatio, Studentski vodič je danas prepoznat među studentima, pa tako već 11. godinu zaredom čini sastavni dio studentskog života.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene