Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilika za ljubitelje životinja

Što se čeka? Društvo za zaštitu životinja traži udomitelje za 300 štakora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se više nije mogao brinuti za svojih 300 ljubimaca, jedan je Amerikanac u pomoć pozvao društvo za zaštitu životinja,

Društvo za zaštitu životinja Greater Dayton imalo je posla preko glave evakuirajući u petak oko 300 štakora iz garsonijere u Ohiu kojima će potražiti udomitelje, objavila je dužnosnica društva.

Pročitajte i ovo Divlja mačka - 2 Ostat će u Hrvatskoj Otkriveno tko je vlasnica ženke servala pronađene u Gorskom kotaru: Priča o Ruskinji krije mnoge zanimljive detalje Štakori napali semafor Danima bez struje Jedini je u gradu, a sad su ga napali i štakori: "Bili su veličine manjih medvjedića"

Neki iz doista brojne skupine glodavaca bili su u kavezu, ali drugi su slobodno kružili stančićem plazeći po rupama u zidu i madracu, kazala je službenica Sheila Marquis.

Najavila je da će društvo štakore skloniti na sigurno dok im ne pronađe udomitelje.

VIDEO Ova žena živi u stanu s 19 štakora!

Vlasnik tih brojnih glodavaca obratio se društvu Greater Dayton pošto je izbačen iz svog stana u Ketteringu u predgrađu Daytona pa se nije više mogao skrbiti za svoje neobične kućne ljubimce. Sve je počelo s jednim parom tromjesečnih štakora, no Dumbo i Fancy nekoliko su puta na godinu imali okot od 13 ili više mladunaca.

Marquis je rekla da neće biti nikakve optužnice jer se vlasnik obratio društvu za pomoć, a glodavci se čine sasvim dobro uhranjenima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene