Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko 'blagdansko' istraživanje

Tri načina na koji uvijek čestitate Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraživanja pokazuju da se unatoč golemom rastu korištenja društvenih mreža one ipak neće najviše koristiti prilikom čestitanja blagdana.

Jedna od najvećih telekomunikacijskih kompanija je provela istraživanje koje je pokazalo da će svega 26% britanaca koristiti društvene mreže, poput Facebooka ili Twittera, za blagdansko čestitanje. 62% njih ipak mobitelom nazvati bližnje, njih 55% poslati sms poruku, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera

Procijenjuje se da će samo u Velikoj Britaniji na Božić biti poslano rekordnih 97 milijuna sms poruka, 15 milijuna više nego prošle godine.

No brojke tu ne staju. Očekuje se da će na Božić, u Velikoj Britaniji biti razmijenjeno više od 750.000 'blagdanskih' fotografija te da će se razmijeniti više od 33 milijuna poziva.

Istraživanje, koje je objavio Telegraph, otkriva i koje su tri glave teme razgovora na sam Božić. To su redom: razmjenjivanje čestitki, razgovor o poklonima i planovi oko Nove Godine.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene