Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo, majstore!

Kakav genijalac: Na Facebooku objavio vlastitu potjernicu, uhićen 45 minuta nakon toga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se dva mjeseca uspješno skrivao od policije jedan se Amerikanac usosio nakon što je na svom Facebook profilu 'šerao' vlastitu potjernicu.

Anthony James Lescowitch iz Pennsylvanije postao je pravi hit na društvenim mrežama radi vlastite nesmotrenosti. Naime, Anthonyja je tražila policija zbog nekoliko različitih kaznenih djela te je njegovu potjernicu stavila na svoju službenu Facebook stranicu putem koje su sugrađane zamolili da dojave policiji ako znaju išta o njegovoj trenutnoj lokaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatski državljanin iz Beograda U srpskim logorima iživljavao se na Hrvatima: Na granici uhićen zbog ratnog zločina Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Predan u zatvor Uhićen u Zagrebu: Zbog teškog ubojstva osuđen na 17 godina zatvora, pobjegao u Hrvatsku i pakirao drogu

'NAJGLUPLJI KRIMINALAC': Policija objavila njegovu fotku na 'fejsu', a on je...

Policiji je najveću uslugu napravio sam Lescowitch jer je tu istu potjernicu 'šerao' na vlastitom zidu. Jedan je policajac nakon toga otvorio lažni ženski profil na toj društvenoj mreži i izmijenio par poruka s Lescowitchem i tako doznao gdje se on nalazi, piše NYDailyNews.

Uhićen je 45 nakon što je 'šerao' potjernicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene