Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiv trenutak

Kada pacijentica tješi liječnika koji joj govori loše vijesti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najtežih trenutaka u karijeri svakoga liječnika zasigurno je onaj kada pacijentima trebaju saopćiti loše vijesti. Ovom je doktoru to posebno teško palo, pa je na kraju pacijentica tješila njega.

Nekoliko sati prije operacije dr. Sebastian Schubl svojoj je pacijentici, oboljeloj od raka, govorio kako će sve biti u redu. Međutim, tijekom operacije ispostavilo se da se rak proširio na cijelo tijelo i da spasa više nema. Jedva se suzdržavao da ne brizne u plač.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari

>> Žena umrla nakon što su je doktori optužili da glumi!

Nakon što joj je izjavio da je voli, liječnik se nasmiješio, a zatim stavio ruke na lice i počeo plakati. Pacijentica Aldred na to ga je pomilovala po glavi i počela tješiti.

Cijeli je slučaj zabilježila ekipa emisije 'NY Med', koja prati životne priče medicinskog osoblja i njihovih pacijenata u dvije bolnice u New Yorku.


'NY Med': Cancer Patient Comforts Her Doctor After Bad Diagnosis

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene