Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najtežih trenutaka u karijeri svakoga liječnika zasigurno je onaj kada pacijentima trebaju saopćiti loše vijesti. Ovom je doktoru to posebno teško palo, pa je na kraju pacijentica tješila njega.


Nekoliko sati prije operacije dr. Sebastian Schubl svojoj je pacijentici, oboljeloj od raka, govorio kako će sve biti u redu. Međutim, tijekom operacije ispostavilo se da se rak proširio na cijelo tijelo i da spasa više nema. Jedva se suzdržavao da ne brizne u plač.

>> Žena umrla nakon što su je doktori optužili da glumi!

Vezani članci Neftali Martin Frizer dirljivom gestom ganuo cijeli svijet, njegov čin solidarnosti rasplakao je kolegu Li Wenliang Upozorio svijet na novu opasnost, pa i sam postao njena žrtva: Policija ga je utišala jer je ''širio glasine'', a danas ga smatraju herojem

Nakon što joj je izjavio da je voli, liječnik se nasmiješio, a zatim stavio ruke na lice i počeo plakati. Pacijentica Aldred na to ga je pomilovala po glavi i počela tješiti.

Cijeli je slučaj zabilježila ekipa emisije 'NY Med', koja prati životne priče medicinskog osoblja i njihovih pacijenata u dvije bolnice u New Yorku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.