Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne poštuju Hipokrata

Žena umrla nakon što su je doktori optužili da glumi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka dvoje djece, koja se u više navrata žalila na jaku glavobolju i povrćanje, doživjela je moždani udar, nakon što su je doktori optužili da se pretvara i poslali je doma.

Doktori su Maggie Maddox rekli da joj je potrebna psihijatrijska pomoć i da je fizički s njom sve u redu. Maggie je prvi put posjetila bolnicu sa suprugom Philipom,nakon neprospavane noći, pune agonije. Nakon pregleda, otpuštena je doma jer je navodno sve bilo u redu, prenosi Daily mail.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija Pijan se potukao Pet mjeseci boljela ga je glava, liječnici su ostali u šoku kada su otkrili uzrok: "Ne sjeća se kako su tamo završili"

I Maggie i Philip su vjerovali doktorima jer su ih smatrali stručnjacima u onome što rade. Nakon deset dana, Maggie je ponovo počela osjećati iste simptome, međutim priča se ponovila. Ponovo je poslana doma s istim opravdanjem. Prilikom trećeg odlaska doktoru, Maggie se onesvjestila na parkiralištu bolnice, nakon čega je ostavljena u čekaonici, jer ni tada doktori nisu bili uvjereni da s njom nešto nije u redu. Čak su joj i zaprijetili da se ne dere i ne radi pomutnju u bolnici.

>> Liječnici i odvjetnici sve su manje inteligentni

Nakon što su je primili na pregled, shvatili su da je pretrpila teži moždani udar. Umrla je tri dana nakon toga. Da stvar bude gora, njezinoj obitelji su rekli da se njeni zdravstveni podaci nisu pravilno pohranili i da ne mogu naći optusno pismo zadnjeg posjeta doktoru.

Philip je podnio privatnu tužbu protiv bolnice, međutim bolnica se ogradila od odgovornosti.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene