Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dobar dan, ostao sam bez goriva'

Je li ovo najgori lopov na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan mladi Norvežanin živi je dokaz kako nije svatko stvoren da se bavi kriminalom...

Norveška policije nije imala prevelikih problema s pronalaskom jednog kradljivca automobila budući da im je uvelike pomogao i on sam. Mladić je ukrao ključeve vlasnice pansiona u kojem je odsjeo, ukrao automobil, odvezao se, no ubrzo se i zaustavio ostavši bez goriva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Potom je uzeo mobitel koji se nalazio u automobilu i nazvao vlasnicu automobila na njen drugi mobitel, rekao joj da je ostao bez benzina i upitao je gdje drži karticu kojom plaća na benzinskoj crpki.

FOTO Provalnik nije ni slutio da će ga ovo odati...

Vlasnica se pravila da je lopov nazvao krivi broj te krenula u potragu za njim. Našla ga je nedaleko mjesta na kojem je auto ukraden, stao je sa strane pod sva četiri žmigavca, obukao reflektirajući prsluk te postavio trokut na propisanoj udaljenosti, sve prema pravilima. Budući da se nisu osobno upoznali, vlasnica Anne Korsfur odlučila mu je prići i zavlačiti ga dok ne dođe policija. 'Uopće me nije bilo strah, on je bio tako opušten', kaže Anne.

Kad je stigla policija Anne ga je zamolila da joj se predstavi. Predstavio se kao njen suprug, što je pročitao iz dokumenata u autu. 'Ja sam vlasnica automobila koji ste ukrali', rekla mu je Anne. Mladić se uopće nije opirao uhićenju, a Anne kaže i kako je bio vrlo ljubazan, no da je svejedno dobro da je policija tako brzo stigla, piše The Local.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene