Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Abrakadabra

NAUČITE IH I POSTANITE ZVIJEZDA VEČERI Iluzionist otkrio 10 sjajnih trikova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro izveden iluzionistički trik nikad ne iznevjeri ukoliko volite biti u središtu pažnje.

Ukoliko se gdjekad volite naći u središtu pažnje i pritom dobro zabaviti društvo, spretno izveden iluzionistički trik nikad vas neće iznevjeriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Ilustracija Zabava pod maskama Seksualno zlostavljali 15-godišnjakinju na zabavi katoličke mladeži, uhićena trojica

Čarolija je uvijek bila nedanmašan način da se prometnete u zvijezdu večeri, pa ako dosad niste imali priliku učiti od najboljih, pogledajte sljedeći video jer će vas kroz svijet opsjene provesti sam Rahat Hossain.

Za one koji još nisu imali priliku čuti za tog mladića, reći ćemo tek toliko da je daroviti Hossain upravo taj koji stoji iza YouTube kanala Magic of Rahat, odnosno da je riječ o jednom na najpopularnijih 'viralnih iluzionista' čije trikove prati više od 4 milijuna ljudi!

Patka ili zec - još jedna optička iluzija o kojoj raspravljaju društvene mreže

Hossain je prije par dana otkrio kako izvodi neke od svojih štoseva, pa ukoliko i vi želite znati kako levitirati ili naočigled maramice pretvarati u novac, eto prave prilike.

Vidjet ćete i sami, iza nekih se od čarolija kriju toliko jednostavna rješenja da 'boli glava', dok na nekima ipak treba malo poraditi.

Nama se najviše dopao štos s razrezanom bananom, moramo priznati da bez Hossainove pomoći nikad ne bismo dokučili kako to izvesti. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene