Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Humanitarni kalendar za 2016. snimili košarkaši Cedevite i kandidatkinje za Miss Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Cedevite i kandidatkinje koje su prošle u uži krug izbora za buduću Miss grada Zagreba udružili su snage te zajedno snimili atraktivan humanitarni kalendar za 2016. godinu.

Ova naizgled opterećujuća obaveza za igrače pretvorila se ugodno i zabavno iskustvo nakon što su na setu dobili „pojačanje“ dok je u ulozi glavnog rekvizita sve vrijeme bila brendirana košarkaška lopta.

Pročitajte i ovo Željeznice koje nas vraćaju u djetinjstvo Vlakovi koji ne kasne Veliko u malom: Backova maketa željeznica koja nas vraća u djetinjstvo Slika nije dostupna Cedevita KIDS Gusarska ekipa PUC PUC pucketaaa

Pojedini košarkaši pokazali su se i kao vrhunski manekeni kojima višesatno poziranje pred foto-objektivom nije nimalo strano, a opuštena atmosfera na setu rezultirala je izvrsnim fotografijama. Spoj košarkaša u prepoznatljivim crvenim dresovima i djevojka u sportskom i casual izdanju pokazao se kao dobitna kombinacija.

Kupnjom humanitarnog kalendara KK Cedevita, svi koji žele mogu osobno doprinijeti širenju svijesti o opakoj bolesti koja pogađa žene svih životnih dobi budući je sav prihod u potpunosti namijenjen lokalnoj podružnici Europske koalicije protiv raka dojke Europa Donna Croatia koja aktivno radi na podizanju svijesti žena Europe o raku dojke kroz različite oblike edukacija i savjetovanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene