Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Heineken®ova serenada za Valentinovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Valentinovo se bliži a još uvijek niste osmislili originalan način na koji ćete dragu osobu pozvati na spoj? Otpjevati serenadu vam se možda čini lijepom i romantičnom gestom ali niste sasvim sigurni kakav bio bio krajnji efekt (možda ste ovaj tjedan prehlađeni ili naprosto nemate previše smisla za pjevanje)?

Rješenje je jednostavno – u samo četiri klika dostupna vam je urnebesno zabavna Heinekenova 'Serenada'. Riječ je o inovativnoj Heinekenovoj Facebook aplikaciji koja pruža mogućnost da na originalan i iznimno duhovit način pozovete dragu osobu na spoj.

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Popularni putopisac i književnik Hrvoje Šalković već je iskušao novu Heinekenovu aplikaciju i iskoristio je kako bi pozvao prijateljicu na spoj. Stvar je vrlo jednostavna, želite li biti duhoviti, originalni i simpatični, kliknite na: http://apps.facebook.com/heinekenserenade/?ref=ts i odabirom pravih odgovora složite personaliziranu serenadu za osobu koju želite impresionirati. Bilo da s dragom osobom želite ići na kuglanje, u kino, na romantičnu večeru ili na karaoke, sasvim je sigurno da ćete se odlično zabaviti koristeći novu Heinekenovu aplikaciju.

Na temelju odgovora koji se odaberu u aplikaciji, moguće je napraviti čak 640 različitih verzija ove zabavne serenade.

Otvorite svoj svijet i postanite dio Heinekenove priče koja vam omogućava da na pravi način izrazite ono što jeste – samouvjereni, snalažljivi, uvijek otvoreni za nova iskustva i spoznaje.

Podsjećamo na glavne korake pri kreiranju Serenade:

* Za aplikaciju 'Serenda' kliknite na http://apps.facebook.com/heinekenserenade/?ref=ts

* Do aplikacije se može doći i putem Twittera: @Heineken, #Serenade, #SerenadeLive

* Na aplikaciji prvo treba izabrati “Who”, odnosno odabrati koga želite pozvati na spoj, zatim treba odabrati “Why” - zašto želite izaći s tom osobom i onda kliknuti na“What” kako biste odgovorili na pitanje što želite raditi na svom ''legendarnom spoju'' i na kraju odgovoriti zašto bi odabrana osoba trebala izaći s vama - “Why Me”. Ovi odabiri će definirati personaliziranu 'Serenadu' koja će biti poslana kao poziv na spoj i pjavit će se na „zidu“ osobe kojoj ste poslali serenadu.

*Kad pošaljete serenadu, držite fige u očekivanju pozitivnog odgovora osobe kojoj ste poslali poziv (ta osoba ima mogućnost odgovoriti „da“ ili „ne“ na vaš poziv, odgovor ćete dobiti na vašem „zidu“).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene