Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Pogledajte što je zadnje pojeo ovaj morski pas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Antonella Preti biologinja specijalizirana za riblji svijet izvela je pregled želuca kod morskog psa dugog oko 3,5 metara i teškog čak 600 kilograma!

Morski pas ulovljen je prilokom snimanja reality showa 'Jim Shockey's The Professionals' prenosi LA Times.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti

Nakon ulova, organi morskog psa donirani su znanstvenicima kako bi potaknuli detaljnija istraživanja o ovoj vrsti i bolje shvatili odnose između vrsta i položaje u hranidbenom lancu.

>>VIDEO U podzemnoj pronašli tijelo morskog psa

Biologinja Preti je prilikom istraživanja proučavala želudac morskog psa kako bi vidjela kako se hranio prije nego je bio ulovljen, a rezultati su zapanjujući. Nakon seciranja njegovog želuca vidljivo je da je njegov zadnji obrok bio morski lav, koji u prosjeku teži oko 90 kilograma.

Nakon što je zaključila da se radi o morskom lavu, sve produkte istraživanja poslala je na detaljniju analizu u Nacionalnu upravu za ocene i analizu koja se nalazi u američkom San Diegu.

Kako je izgledao pregled želuca pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene