Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivan potez

Djevojka se poskliznula s litice, a on učinio nešto nimalo pohvalno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video koji prikazuje spornu situaciju pokrenuo je mnoštvo podijeljenih komentara, no sve je prošlo bez ozbiljnih posljedica.

Na Redditu je osvanuo video koji je pokrenuo mnoštvo podijeljenih komentara, a osim naizgled idilične situacije na odmoru jedne djevojke i njenog dečka, teško je ne primijetiti situaciju koja je uzburkala internet komentatore. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zadržala mirnu glavu VIDEO Zaglavio joj se rep: "Sirena" se gotovo utopila pred prestravljenom djecom Slika nije dostupna Video: Doslovno skočio na glavu

Prilikom uživanja na suncu i moru, par je odlučio skočiti s visoke litice, što se nije pokazalo kao sjajan potez za djevojku koja se u trenutku prije skoka poskliznula i izgubila ravnotežu. U trenutku kada je shvatila da će pasti s litice, uhvatila je dečka za nogu kako bi se zadržala na stijeni, no on je u tom trenutku povukao nogu prema sebi, nakon čega je djevojka pala u more. 

Njegov potez mnogi su osudili te mu uputili kritike zbog takvog čina, no našlo se i onih koji su na ovu situaciju gledali iz drugog kuta te zaključili kako bi situacija bila puno gora da je djevojka uhvativši dečka za nogu sa sobom povukla i njega te tako možda uzrokovala puno ozbiljniji ishod situacije. 

Nešto dulji video u kojem je vidljiva sporna situacija objavio je Alexander Tikhomirov, a srećom, na kraju je sve prošlo bez ozbiljnih posljedica. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene