Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video koji prikazuje spornu situaciju pokrenuo je mnoštvo podijeljenih komentara, no sve je prošlo bez ozbiljnih posljedica.


Na Redditu je osvanuo video koji je pokrenuo mnoštvo podijeljenih komentara, a osim naizgled idilične situacije na odmoru jedne djevojke i njenog dečka, teško je ne primijetiti situaciju koja je uzburkala internet komentatore. 

Vezani članci Fail Čini se da nije gledao dovoljno crtića, nasjeo je na početnički trik i dobro nastradao Hrana na ljetovanju (Foto: thechive.com) - 6 Htjeli su samo pojesti nešto domaće na ljetovanju, a poslužene su im čudnovate kreacije

Prilikom uživanja na suncu i moru, par je odlučio skočiti s visoke litice, što se nije pokazalo kao sjajan potez za djevojku koja se u trenutku prije skoka poskliznula i izgubila ravnotežu. U trenutku kada je shvatila da će pasti s litice, uhvatila je dečka za nogu kako bi se zadržala na stijeni, no on je u tom trenutku povukao nogu prema sebi, nakon čega je djevojka pala u more. 

Njegov potez mnogi su osudili te mu uputili kritike zbog takvog čina, no našlo se i onih koji su na ovu situaciju gledali iz drugog kuta te zaključili kako bi situacija bila puno gora da je djevojka uhvativši dečka za nogu sa sobom povukla i njega te tako možda uzrokovala puno ozbiljniji ishod situacije. 

Nešto dulji video u kojem je vidljiva sporna situacija objavio je Alexander Tikhomirov, a srećom, na kraju je sve prošlo bez ozbiljnih posljedica.