Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zarađuju i po nekoliko prosječnih mjesečnih plaća - plesom!


Zanimanje kojim se bave djevojke s kojima je razgovarala ekipa Provjerenog, nije baš neko koje biste poželjeli za svoju kćer ili možda sestru. One plešu, ali polugole. U sebe uperenih pogleda, kako muškaraca tako i žena.

>>Institucije šute dok kradu naš novac!

Vezani članci Obitelj Matić Ovakvih nam priča fali! Dokaz da se za dobre ljude život uvijek pobrine: Baka udomila vlastite unuke da ne završe u domu i sada su nerazdvojni Migranti u Hrvatskoj - 3 Krijumčari migranata otkrili još lakši i bolji način: "Bio sam s čovjekom kad je plaćao policajcu 20.000 eura. Davao je to na stol da mu kaže ima li akcije"

Posao im je zagrijati atmosferu u noćnim klubovima. Većina o njima nema baš lijepo mišljenje. Ali njihove sugovornice, danju su studentice - neke već sad visoko obrazovane, a kada padne mrak knjigu zamjenjuju štiklama.

>>Žive sami - i sretni su!

Ekipa Provjerenog provela je noć u poznatom zagrebačkom klubu, a zatim su otišli u Beograd, gdje taj posao cvate i gdje djevojke zarađuju i po nekoliko prosječnih mjesečnih plaća.

>>Nakon 26 godina ponovno ima sve zube!

Koliko zarađuju te kako se obitelji nose s njihovim poslom, pogledajte večeras u Provjerenom u 22:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.