Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastupaju i u Zagrebu

VIDEO Studentice otkrivaju zašto se bave GO GO plesom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neke to rade iz hobija, neke od toga žive i prehranjuju vlastitu obitelj! Go go plesačice ispričale su za emisiju Provjereno kako žive i zašto se time bave.

Posao go go plesačica je zagrijati atmosferu u noćnim klubovima. Mnoge od njih su studentice koje plesom najčešće financiraju fakultet.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Neke plesom plaćaju školovanje

Nikolina Bestić studentica je treće godine novinarstva. Plesom se bavi od svoje desete godine i većinu kostima sašila joj je mama koja joj daje punu podršku. Ovog vikenda nastupila je s kolegicom u jednom popularnom zagrebačkom klubu.

>> VIDEO: Za vrijeme nastupa pala direktno na glavu!

Nina Bunjevac voditeljica je plesnog kluba First Entrtaiment i kaže kako se cijena za koreografirani nastup kreće od oko 5.000 kuna pa na dalje, ovisi o tome koliko je cura u timu.

Zabava traje 24/7

U Beogradu, gradu gdje zabava traje 24 sata sedam dana u tjednu zanimanje go go plesačice vrlo je unosno. Mjesečno plesačice mogu zaraditi i do tri prosječne srpske plaće.

'Navikneš se na brz novac, na tako lak novac i uđeš u tu cijelu tu rutinu i sve to', rekla je ekipi Provjerenog Jelena Krunić plesačica koja po klubovima radi već više od sedam godina.

Plešu cijelu noć

Iako su izložene predrasudama, one svoj posao vole više od svega. Svjesne su ipak da to nije posao dugog vijeka. Uvježbavaju pokrete, smišljaju koreografije i kostime, plešu na vrtoglavo visokim potpeticama cijelu noć. Usprkos osudama, ples je ono što ovim djevojkama, a nerijetko i njihovim obiteljima plaća životne troškove, što god netko mislio o tome.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene