Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi rekao...

Sreća ovih ljudi prkosi svim zakonima prirode...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo su priče o ljudima koji su doista imali nevjerojatnu sreću u jednom trenutku svog života...

1. Jedna Australka već godinama kupuje po jednu srećku s unaprijed određenim brojevima za tjedno izvlačenje lota. Jednom joj se dogodilo da se nije mogla sjetiti je li već taj tjedan kupila srećku ili nije pa je kupila još jednu. I zamislite šoka kad je shvatila da su obje srećke dobitne! Svaka od njih joj je donijela oko 2,2 milijuna kuna, piše Cracked.

Pročitajte i ovo Provjereno: Mali znaci pažnje znače puno - 10 eksperiment emisije provjereno Biti dobar nije teško: "Obično mislimo da nas usrećuju veliki događaji, ali mislim da su najbitnije za našu sreću one sitne stvari" Elder - 1 sada je lakše Sjećate li se Eldera, bebe koja se ranije rodila zbog potresa? Sedmeročlana obitelj i dalje živi u kontejneru: "Bitno da nam je on preživio, za kuću ćemo lako"

2. Umirovljeni liječnik Robin Darvell na jednoj je aukciji kupio kutiju tričarija za pedesetak dolara. Jedan od najzanimljivijih predmeta u toj kutiji bila je i mala slika veličine razglednice. Nakon što je kupljena ta je slika deset godina stajala u ladici i skupljala prašinu kada ju je sin vlasnika odnio na procjenu i otkrio da vrijedi 2,25 milijuna dolara.

>> RAZBIJENI mitovi o sreći!

3. Dva Kevina Lewisa iz Cincinnatija isti su se dan našli u kasinu Horseshoe i obojica su sudjelovala u velikom izvlačenju za milijun kuna. I pogađate - milijunsku nagradu osvojio je Kevin Lewis iz Cincinnatija. No, pitanje je - koji? Vlasnici kasina nagradu su dodijelili krivom Kevinu. A kad su saznali za svoju grešku, novac mu nisu oduzeli nego su, jednostavno, još jedan milijunčić podijelili onom drugom, pravom Kevinu Lewisu.

4. Koliko puta ste se zapitali ima li i na vašem tavanu nešto vrijedno što bi vas moglo učiniti bogatim? To se sigurno pitao i jedan Norvežanin, no njemu se maštanje o bogatstvu s tavana doista i ostvario. Dugo je mislio kako je jedna slika s njegova tavana prilično vrijedno, no procjenitelji su mu jednom prilikom rekli kako je bezvrijedna. Nije odustao te je nekoliko godina kasnije otišao na još jednu procjenu koja je pokazala da je dotična slika djelo jednog od najvećih likovnih umjetnika u povijesti - Vincenta van Gogha.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene