Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ima ljeba bez motike'

Braća iz Crne Gore organiziraju natjecanje u ljenčarenju, nagrada 200 eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trebate novac, a nemate volje raditi apsolutno ništa? Braća Blagojević iz Crne Gore organiziraju natjecanje baš za vas.

Neke stvari su zaista moguće samo u Crnoj Gori. Naime, u crnogorskom etnoselu Montenegro, koje se nalazi u Pivi, 30. kolovoza bit će organizirano natjecanje u ljenčarenju koje se održava pod nazivom 'Ima ljeba bez motike'.

Pročitajte i ovo Najspremniji među spremnima - 2 Rigorozne vježbe Natječu se najspremniji među spremnima: "Dečki su nam bili dobra konkurencija" Nove generacije sportaša natjecanje u puzanju U Zagrebu tražili najbržu - bebu: "Pokušali smo napraviti zabavu za naše najmlađe članove"

Pravila natjecanja kažu da je natjecatelju dozvoljeno piti vodu i uzimati hranu, ali i da nije dozvoljeno ustajati s mjesta odmaranja bez obzira na povod, pa iako to bile i fiziološke potrebe.

>> Najdeblji, najljeniji i najpijaniji u Europi su...

Prema riječima Mikonje Blagojevića, vlasnika etno sela, natjecatelj koji izdrži najduže u odmaranju u hladovini pobjednik je natjecanja i odlazi kući s nagradom od 200 eura. Pored novčane nagrade, oni koji osvoje prva tri mjesta nanatjecanju dobit će i medalje 'Ima ljeba bez motike'.

To neće biti jedine nagrade jer organizatori najavljuju još zanimljivih nagrada. 'Pozivamo sve političare, doktore i ostale natjecatelje da dođu i uzmu novce bez muke', rekao je Blagojević.

Pozvani su i natjecatelji iz inozemstva za koje je, kako se navodi, osiguran smještaj po niskim cijenama. Prošle godine pobjedu je odnijelo troje Nikšićana i jedan Podgoričanin. Oni su nakon 24-satnog ljenčarenja, kojemu se nije nazirao kraj, odlučili podijeliti nagradu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene