Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Bila sam sigurna da je mrtva. Srce joj nije kucalo i sigurno nije disala', izjavila je šokirana liječnica koja je naložila da 91-godišnjakinju odvezu u mrtvačnicu.


Jedna 91-godišnjakinja u Poljskoj šokirala je radnike lokalne mrtvačnice kada se, 11 sati nakon što je proglašena mrtvom, iznenada počela micati u mrtvačkoj vreći.

Janina Kolkiewicz se, nakon iznenadnog oporavka, vratila kući gdje su je pokušali zagrijati domaćom juhom i palačinkama, javljaju poljski mediji, a prenosi Daily Mirror.

Obitelj je u jednakom šoku kao i liječnica koja ju je proglasila mrtvom. Prvo je njezin nećak mislio da je baka umrla, nakon što ju je našao u kući i zaključio da ne diše i da nema puls. Isto je utvrdila i obiteljska liječnica, koja je proglasila smrt i poslala je u mrtvačnicu.

Vezani članci Portugal, ilustracija Jedna od turistima najpoželjnijih europskih zemalja donijela je važnu odluku, ali njome Hrvati koji je žele posjetiti neće biti nimalo zadovoljni Nevjerojatan zahvat u KBC Rijeka - 4 Nevjerojatna spretnost i znanje liječnika KBC Rijeka: Po prvi put u Hrvatskoj zatvorili puknuće srca bez kirurškog zahvata

VIDEO Bolničar koji je oduševio svijet: A nije bio na poslu...

'Bila sam sigurna da je mrtva. Srce joj nije kucalo i sigurno nije disala', izjavila je šokirana liječnica Wieslawa Czyz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook