Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Povratak na staro

Oblacima i kiši konačno odzvonilo: Pripremite se, pravo ljeto napokon se vraća

Oblačno i kišno vrijeme zamijenit će sunčani i vrući dani. U kopnenim područjima moglo bi tijekom vikenda biti i jutarnje magle, a na Jadranu će još danas i u subotu ujutro biti vjetrovito. Temperatura će u cijeloj zemlji prelaziti 30, a na Jadranu i 35 stupnjeva.

Tijekom jutra će u petak vrijeme biti pretežno sunčano, ali na Jadranu će još uvijek biti dosta vjetrovito. Puhat će uglavnom umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a jakog sjeveroistočnog vjetra bit će i u gorju.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

Poslijepodne u središnjoj Hrvatskoj neće biti većih promjena, ali će biti umjerene naoblake te pokojeg pljuska na istočnijem dijelu. Temperatura će biti nešto viša nego jučer te će iznositi 28 do 30 stupnjeva.

U Slavoniji će dan biti pretežno sunčan uz razvoj dnevne naoblake, ali će ondje uglavnom biti suho. Međutim, poneki pljusak moguć je u zapadnoj Slavoniji.

Lokalnih pljuskova bit će poslijepodne i u Lici, gdje će se danas zadržati još i nešto niža temperatura koja će se kretati između 22 i 25 stupnjeva. Na sjevernom Jadranu dan će biti sunčan uz umjerenu buru.

I u Dalmaciji će vrijeme biti pretežno sunčano, ali je na krajnjem jugu tijekom poslijepodneva moguć i pokoji kraći pljusak. Puhat će bura i sjeverozapadnjak.

Temperatura mora u četvrtak je iznosila od 23 do 25 stupnjeva, a UV indeks danas će vrlo visok biti na području sjevernog i srednjeg Jadrana te u zaleđu.

Sljedeći dani kopnenim će dijelovima Hrvatske donijeti sunčano i vruće vrijeme, a lokalnih kratkotrajnih pljuskova može biti u gorskim područjima i na istoku zemlje. U subotu i nedjelju ujutro može biti i magle.

Na Jadranu će tijekom narednih dana biti sunčano i vruće. Tijekom vikenda kraći su pljuskovi mogući na sjevernom dijelu, a u subotu ujutro još će i bura imati jake udare.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene