Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

U rukama je imao više tisuća kuna

Pula: Trojica Rumunja istukla Hrvata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Valerijinom parku u Puli , jučer u 4:30 trojica Rumunja su fizički napala Vodnjanca koji je u ruci imao više tisuća kuna.

Pulska je policija jučer navečer trojicu Rumunja, starosti 39, 34 i 19 godina, osumnjičenih za razbojstvo, predala pritvorskom nadzorniku PU Istarske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Trojicu muškaraca sumnjiči se da su jučer oko 4.30 sati, u Valerijinom parku u Puli, fizički napali 28-godišnjaka iz Vodnjana koji je bio nakratko izašao iz obližnjeg ugostiteljskog objekta i u ruci je držao novac.

>>Kod Pule stablo palo na vozilo u pokretu, tri osobe ozlijeđene

Ova su trojica, čim su vidjela novac u ruci, prišli Vodnjancu i počeli ga udarati rukama i nogama tražeći od njega da im preda novac. Vodnjanac im se uspio otrgnuti i počeo bježati, no trojica muškaraca krenuli su za njim. Kad je Vodnjanac shvatio da im neće moći pobjeći bacio je više tisuća kuna na tlo, no tada ga je jedan od osumnjičenih sustigao, oborio na zemlju te su ga sva trojica nastavila udarati.

Daljnji napad na Vodnjanca spriječili su policajci koji su osumnjičene priveli u policijsku postaju, a po završetku kriminalističkog istraživanja predali pritvorskom nadzorniku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene