Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova afera

Treba li Hajduk istupiti iz lige zbog raspleta utakmice sa Splitom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Split i Hajduk odigrali su neodlučeno 1:1 u derbiju 6. kola Prve HNL, no iza utakmice ostali su 'repovi' zbog nekoliko spornih situacija suca Brune Marića. Nedosuđeni jedanaesterac na Ahmadu Sharbiniju i poništeni gol zbog zaleđa, za koji će se kasnije iz snimke svi uvjeriti kako je trebao biti priznat, bili su dovoljni da se 'prelije čaša'.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite" Split - 3 utakmica visokog rizika Ulice Splita pod opsadom policije: "Na 30.000 ljudi, osam ih je privedeno, evo zbog čega"

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš odmah nakon utakmice žestoko je napao suca Marića, ali i zagrebački Dinamo te njegova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Maleš je uvjeren kako su dvije spomenute sporne odluke bile na štetu Hajduka i zbog svega je 'zaprijetio istupanjem Hajduka iz lige'. Drugi dan, nakon prospavane noći, predsjednik Hajduka Maleš povukao je i prvi konkretan potez.

'Sinoć sam onako vruć dao neke izjave, ali i nakon prospavane noći pitam se ima li sve ovo smisla. Održali smo odmah sastanak s predstavnikom splitsko-dalmatinske županije u HNS-u Paškom Viđakom i dogovorili sljedeće poteze', rekao je predsjednik Maleš dodavši: 'Tražimo da se u sljedećih 15 dana sazove Izvanredna skupština HNS-a na kojoj će se raspravljati o regularnosti natjecanja. Tražimo samo 'fair' odnose, a ne poseban status za naš klub. Tamo moramo udariti temelje novog, poštenog saveza'.

Ubrzo nakon Maleševih riječi uslijedio je i žestok odgovor izvršnog predsjednika Dinama koji je između ostalog rekao: 'Neće mene Maleš svađati sa Hajdukom. Zar ne vide da Dinamo godinama igra u Europskoj ligi, da se plasirao u LP? Kad dođemo u Split, dobit će još po piksi', rekao je u svom dugom monologu Mamić.

Smatrate li da se radi o slučaju zbog kojeg bi Hajduk doista trebao istupiti iz lige.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene