Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što znači Modrićev transfer u Real Madrid za hrvatski nogomet?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Modrić u 13 sati bit će i službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida. Završetak je to jedne duge nogometne 'sapunice'.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Karolina Vidović Krišto Traži smjenu vodstva Vidović Krišto oplela po DORH-u: "Optužnica protiv Lovrena i Modrića najskandaloznija u novijoj povijesti" Slika nije dostupna Tema dana Je li odluka Real Madrida da ne trenira uoči utakmice podcjenjivanje Dinama?

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji hrvatski nogometaš, potpisao je 5-godišnji ugovor za kraljevski klub iz Madrida te time postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

>> Modrić čeka predstavljanje na Santiago Bernebeu, na treningu je već u 18h!

U 18 sati Modrić će se pojaviti i na svojem prvom treningu u novoj momčadi. Sada mu ostaje da se izbori za svoje mjesto u udarnoj postavi aktualnog španjolskog prvaka. Glavni konkurenti na tom putu su mu Khedira, Özil i Xavi Alonso.

Modrićev transfer u Real dobra je vijest i za izbornika Igora Štimca jer će Luka konačno ući u natjecateljsku formu, što je od iznimne važnosti za našu izabranu vrstu u kvalifikacijama za SP koje kreću već početkom rujna.

Kvaliteta hrvatskih nogometaša više nije stvar pitanja, što dokazuju igre naših nogometaša u najjačim europskim ligama već dugo vremena.

Što znači Modrićev transfer u Real Madrid za hrvatski nogomet?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene