Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Agencija za strukovno obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima diljem Hrvatske organizira tjedan cjeloživotnog učenja.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

U sklopu 7. Tjedna cjeloživotnog učenja CIOSK Zadar organizirao je niz radionica. Tjedan cjeloživotnog učenja diljem Hrvatske organizira Agencija za strukovno obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima, od 30. rujna do 06. listopada 2013.

Vezani članci Predsjednik Milanović napustio je obilježavanje akcije Maslenica u Zadru - 2 Zadarska županija oglasila se o incidentu: "Predstavnici Udruge 9. bojne HOS-a redovno su prijavljeni u protokol, s popisom su bili upoznati i u Uredu predsjednika" Ministar obrane Mario Banožić Banožić o Milanovićevu potezu: "Nisam nikad cijenio samovolju, ali nemam ja tu što odobravati"

Ove godine inicijativi se pridružio i Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri CISOK Zadar, organiziranjem niza aktivnosti kroz 4 tematske cjeline, odnosno četiri dana: Učenjem do poduzetništva, Informacijska pismenost - temelj cjeloživotnog učenja, Europska godina građana i Uloga CISOK-a u cjeloživotnom učenju.

U središtu pozornosti ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja bit će građani, sudionici cjeloživotnog učenja. U godini koja je proglašena Europskom godinom građana, odnosno u godini u kojoj će državljani Republike Hrvatske postati i državljani Europske unije, potrebno je dodatno istaknuti povezanost aktivnog građanstva i cjeloživotnog učenja.

Napišite nam: Od koga ste najviše naučili?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook