Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stvari i hrana koje ste kupili ovih dana, dolaze vjerojatno iz raznih država. Je li Hrvatska jedna od njih?


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Svaki dan ili gotovo svaki dan nešto kupimo. Vjerojatno niti ne razmišljamo od kud je većina stvari koje su se našle u košarici, pa je stoga Hrvatska gospodarska komora organizirala projekt radi podizanja nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima.

Vezani članci Slika nije dostupna KUPUJMO HRVATSKO Mali proizvođači se teško probijaju u hotele Slika nije dostupna Evo što bi se dogodilo kad bi Hrvati kupovali samo malo više domaćih proizvoda

A nije zanemariv broj hrvatskih kompanija koje proizvode stvari ili hranu za svakodnevnu uporabu. Znak 'Hrvatska kvaliteta' nosi 166 proizvoda, dok znak 'Izvorno hrvatsko' ima 105 proizvoda.

Kroz akciju 'Kupujmo hrvatsko' koja je pokrenuta još 1997. godine Hrvatska gospodarska komora i dalje nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, posebice nositelje znakova 'Izvorno hrvatsko' i 'Hrvatska kvaliteta', s ciljem da se istakne važnost kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva i očuvanju nacionalnoga identiteta.

Kupujete li radije domaće ili uvozno?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook