Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toplo i oblačno

Kako na vas utječu nagle promjene vremena?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promjene vremena opterećuju organizam, a s njima se netko nosi lakše, a netko teže.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Kad ste jutros krenuli na posao vjerojatno su vas iznenadile  visoke temperature. Naime, u dijelu zemlje je već u sedam sati izmjereno iznad 20 stupnjeva. U Zagrebu su jutros u 11 sati izmjerena 23 stupnjeva Celzijevih, a samo sat vremena kasnije temperatura je pala za čak 11 stupnjeva.

>>
Koje vrijeme: U samo sat vremena temperature pale i za 14 stupnjeva!

Nažalost, ove, za početak studenog neobično visoke temperature nisu rezultat lijepog sunčanog vremena, nego tople južine, a s južinom nam kao i obično stiže i novo pogoršanje vremena.

Upravo nagle promjene u temperaturi, pritisku i vlažnosti zraka opterećuju organizam. Tada obično krivimo vrijeme za glavobolje koje osjećamo. Ove promjene nestabilnog vremena posebno osjećaju osobe koje pate od kroničnih bolesti srca, disajnih organa, reume i artritisa. Tegobe poput visokog tlaka, otežanog disanja, bolova u kostima i zglobovima, kod njih su izraženije upravo u danima kad se vrijeme mijenja.

Kako na vas utječu nagle promjene vremena?

 

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene