Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako biste vi kaznili huligane?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojedinci iz redova Dinamovih navijača opet su pokazali svoju lošu stranu.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Nedavno smo opet mogli svjedočiti huliganskim ispadima na nogometnoj utakmici. Ovaj put se radilo o prijateljskoj utakmici s azerbajdžanskim klubom Neftčijem u austrijskom gradu Jenbachu. Nekoliko je pojedinaca uletjelo na travnjak, te su vrlo sočnim psovkama počastili vodstvo Dinama, te ostale simpatizere 'modrih'. Prijetili su i novim ispadima ne bi li Dinamo izbacili iz natjecanja.

>> EKSKLUZIVNO Pogledajte snimke terora divlje horde BBB-a!

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, oštro je osudio novi incident kojeg su Bad Blue Boysi napravili na pripremama Dinama. 'Jedna mala grupa ne smije terorizirati cijelu Hrvatsku. Jer, to su obični huligani, koje treba onemogućiti da uopće dođu u blizinu bilo kojeg stadiona', rekao je Jovanović.

A mi vas pitamo, kako biste vi kaznili huligane?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene