Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi izbjegli neugodnu situaciju u kojoj će recimo vaš pratner shvatiti da i dalje pratite što radi vaš bivši ili bivša potrebno vam je samo nekoliko klikova.


Kada tražite nešto na Facebooku, društvena mreža vaše upite pohranjuje kako bi ih kasnije lakše pronašli, piše Business Insider. Međutim, za neke detalje koji vas zanimaju ne želite da tako lako 'iskaču', pogotovo ako računalo dijelite s nekim. Za dolazak u neugodnu situaciju dovoljno je da se zaboravite odjaviti sa svog Facebook računa.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako brišete ruke nakon pranja? Doznajte kako je najučinkovitije! Slika nije dostupna Zbog čega vi brišete prijatelje s Facebooka? Ovo je top 10 razloga

Kako bi izbjegli trenutak u kojoj će recimo vaš partner shvatiti da i dalje detaljno istražujete što se događa s vašim bivšima morate napraviti samo nekoliko koraka pomoću kojih ćete izbrisati sve što ste tražili na popularnoj društvenoj mreži.

Kolega na poslu vam ide na živce? Vjerojatno zbog ovog!

Korak prvi - prijavite se na svoj Facebook račun. U desnom kutu klinkite na ikonu postavke i odaberite opciju 'zapisi aktivnosti', odnosno 'activity log'.

Na stranici s vašim aktivnostima kliknite na 'više' ('more'), a onda odaberite 'pretragu' ('search').

Na stranici koja vam se pojavi imate dvije opcije. Očistiti sve pretrage ili pojedinačne.

Na kraju postupka vaša stranica s pretragama trebala bi biti 'čista'.

Ako se ne snalazite samo u pisanim uputama postupak popraćen fotografijama pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju