Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na skupštini dioničara

VIDEO Što je to Billa Gatesa dovelo do ruba plača?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Gates se na skupštini dioničara Microsofta gotovo rasplakao dok je držao govor.

Osnivač Microsofta Bill Gates zagrcnuo se i gotovo pustio potok suza dok je na skupštini dioničara održanoj u utorak govorio o potrazi za budućim glavnim direktorom kompanije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepoznat široj javnosti Nasljednik Ballmera i Gatesa: Evo tko će biti novi šef Microsofta! Slika nije dostupna Neće dati ostavku VIDEO Tajlandska premijerka se rasplakala: Prestanite prosvjedovati

>> VIDEO Tražite snimku koja će vas ostaviti bez teksta? Evo je!

Zasad nije jasno tko će naslijediti Stevea Ballmera, direktora na odlasku, ali zna se da će sam Gates sudjelovati u izboru novog šefa.

'To je kompleksna uloga', kazao je Gates prije no što se zahvalio Ballmeru na velikom doprinosu tehnološkom gigantu, na čijem je čelu proveo 13 godina.

'Prava je privilegija voditi tako talentiranu skupinu zaposlenika koje imamo', dodao je Gates, nakon čega su ga obuzele emocije.

'Zadatak nam je da sljedeći direktor bude prava osoba u pravom trenutku za kompaniju koju svi volimo. Zajednički smo predani u nastojanju da Microsoft bude uspješna kompanija koja svijet čini boljim mjestom za život', rekao je još Gates, jedva susprežući suze.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene