Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivnosti na društvenim mrežama

Pogledajte što ste radili na Facebooku i Twitteru ove godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prisjetite se statusa koje ste objavljivali, komentara i fotografija s Facebooka, pogledajte o čemu ste tvitali i koji je vaš najpopularniji tvit u 2012. godini

Znate li koji je vaš najpopularniji tvit koji ste objavili tijekom 2012. ili koliko ste novih prijatelja stekli na Facebooku ove godine? Zahvaljujući posebnim stranicama koje su Facebook i Twitter pokrenuli ovog tjedna, dobit ćete odgovor na ova pitanja, ali moći ćete saznati sve vaše aktivnosti na ovim društvenim mrežama tijekom godine.

Pročitajte i ovo Joe Biden BRUJANJE AMERIČKIH MEDIJA VIDEO Biden opet šokirao sve prisutne: Zabunom rekao da mu je sin poginuo u ratu u Iraku Slika nije dostupna UŽASAVAJUĆI TREND Opasni izazovi na društvenim mrežama: "Roditelji, pazite na svoju djecu, odvojite ih od mobitela"

'Još četiri godine': Obama pokorio Facebook i Twitter!

Twitter je na stranici '2012 Year on Twitter' objavio sve zanimljivosti koje su obilježile ovu društvenu mrežu tijekom godine, a među inima i tu se nalazi i opcija 'Your year on Twitter' putem koje korisnici mogu vidjeti o čemu su tvitali u 2012. Twitter je ovu opciju predstavio u suradnji s Vizifyjom te korisnici prvo moraju upisati e-mail adresu koja je povezana s profilom na Twitteru i korisničko ime, nakon čega se otvara stranica koja pruža kompletan pregled aktivnosti na ovoj društvenoj mreži – među inima i koji su Golden tweet i Golden follower, odnosno najpopularnija objava i osoba koja je korisnika najviše puta spomenula u svojim tvitovima.

Na ovoj stranici nalazi se i informacije o čemu su korisnici tvitali, fotografije koje su objavili na ovoj mreži te datumi tih objava. Osim ovih podataka, '2012 Year on Twitter' donosi i informacije o trendovima i tvitovima na ovoj mreži – na prvom mjestu nalazi se Obamina objava nakon što je dobio izbore 'Four more years' te brojne druge zanimljivosti koje su obilježile 2012. godinu na Twitteru.

Evo kako šokirati korisnike Facebooka!

Slična opcija dostupna je i na Facebooku te na stranici Facebook Year in Review 2012 korisnici mogu saznati trendove koji su obilježili ovu društvenu mrežu u 2012. godini, a svaki korisnik može saznati vlastite aktivnosti na ovoj društvenoj mreži poput broja novih prijatelja i lajkanih stranica te vidjeti popis najvažnijih objava i fotografija koje su objavili ili na kojima su označeni tijekom ove godine.

Zahvaljujući ovim opcijama na Facebooku i Twitteru, korisnici se još jednom mogu prisjetiti svih najvažnijih događaja koji su im obilježili ovu godinu i koje su podijelili s prijateljima na društvenim mrežama.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene