Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPhone, Samsung Galaxy S3...

'Muke' po zaposlenicima Yahooa: Moraju birati samo između vrhunskih modela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ono što je obećala, to je i učinila. Nova izvršna direktorica Yahooa, Marissa Mayer, uvodi pravilo po kojem će svaki djelatnik Yahooa imati vrhunski smartphone, a u emailu koji je poslala svima, njezini zaposlenici birat će samo između najboljih na tržištu.

Neimenovani izvor iz Yahooa za Business Insider tvrdi kako su 'svi zaposlenici sretni'. nabavka smartphone uređaja za sve zaposlenike dio je plana Mayer, kojeg u Yahoo-u zovu 'Yahoo! Smartphones, Smart Fun!'. Unutar tog plana, Mayer je zaposlenicima ponudila sljedeće smartphone modele: iPhone 5, Samsung Galaxy S3, HTC One X, HTC EVO 4G LTE, ili Nokia Lumia 920.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samsung Galaxy S3! Ovo je najprodavaniji telefon na svijetu! Slika nije dostupna Dvostruko više telefona od Applea! Nastavlja se Samsungova dominacija na tržištu pametnih telefona

>> 'Radim do kasno, i vi biste to trebali učiniti'

Isto tako, Yahoo će svojim zaposlenicima plaćati račune za korištenje tih smartphone uređaja, a istovremeno će prestati koristiti Blackberry mobitele i pružati IT podršku za njih. Prema emailu, kojeg su dobili svi zaposlenici, Yahoo želi tvrtka koristi iste smartphone uređaje, kao i njihovi korisnici.

'Želja nam je da naši zaposlenici imaju uređaje slične onima naših korisnika, kako bismo mogli razmišljati i raditi kao većina naših korisnika', stoji u emailu.

Yahoo će sve to koštati nekoliko milijuna dolara, što se smatra 'sitnišem' za tvrtku koja ima godišnje prihode, koji se mjere u milijardama dolara. Prednost tog ulaganja bit će više informirana i motivirana radna snaga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene