Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neustrašivi premijer

VIDEO Milanovića na Novom Zelandu dočekali štapovima i isplaženim jezicima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade, Zoran Milanović, nakon Australije nastavio je službeni posjet Novom Zelandu.

Predstavnici vlasti Novog Zelanada upriličili su itekako zanimljivu dobrodošlicu premijeru Zoranu Milanoviću. Naime, riječ je o tradicionalnoj maorskoj dobrodošlici koja se sastoji od veoma zanimljivih elemenata i komunikacije tijelom koja neupućenog svjedoka može čak i prestrašiti. Ovo suočavanje Milanovića s maorima pogledajte u priloženom videu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Društvene mreže se užarile Hrvati o odluci koja je snažno odjeknula: "To se trebalo riješiti prije izbora. Sad je kasno" Miroslav Šeparović Rezultati izbora nisu sporni Gong: "Milanović se ne ponaša kao odgovoran državnik, a Ustavni sud ne čuva Ustav"

VIDEO Prosvjednici Milanoviću: Mi smo slobodni Hrvati, a ne tvoji Jugoslaveni!

VIDEO Premijer Milanović odgovorio na prosvjede koji su ga dočekali u Australiji

Nakon tradicionalne maorske dobrodošlice, hrvatski premijer se sastao s novozelandskim premijerom Johnom Keyjem. Tom je prigodom potpisan Dogovor o programu radnog odmora između dviju vlada.

Njime će se omogućiti da do 100 mladih ljudi (18-30 godina) godišnje otputuje iz Hrvatske na Novi Zeland, da ondje studiraju ili se odmaraju, a svoj boravak financiraju zaposlenjem tijekom maksimalno godinu dana. Milanović je posjetio i sveučilište u Aucklandu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene