Predsjednik Vlade, Zoran Milanović, nakon Australije nastavio je službeni posjet Novom Zelandu.


Predstavnici vlasti Novog Zelanada upriličili su itekako zanimljivu dobrodošlicu premijeru Zoranu Milanoviću. Naime, riječ je o tradicionalnoj maorskoj dobrodošlici koja se sastoji od veoma zanimljivih elemenata i komunikacije tijelom koja neupućenog svjedoka može čak i prestrašiti. Ovo suočavanje Milanovića s maorima pogledajte u priloženom videu.

VIDEO Prosvjednici Milanoviću: Mi smo slobodni Hrvati, a ne tvoji Jugoslaveni!

VIDEO Premijer Milanović odgovorio na prosvjede koji su ga dočekali u Australiji

Vezani članci Andrej Plenković - 6 Plenković uzvratio Milanoviću: "Kod njega se vidi teški kompleks zbog poraza na izborima 2016." Slika nije dostupna Za sve koji žele 'Za dom spremni' Milanović ima poruku

Nakon tradicionalne maorske dobrodošlice, hrvatski premijer se sastao s novozelandskim premijerom Johnom Keyjem. Tom je prigodom potpisan Dogovor o programu radnog odmora između dviju vlada.

Njime će se omogućiti da do 100 mladih ljudi (18-30 godina) godišnje otputuje iz Hrvatske na Novi Zeland, da ondje studiraju ili se odmaraju, a svoj boravak financiraju zaposlenjem tijekom maksimalno godinu dana. Milanović je posjetio i sveučilište u Aucklandu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook