Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo što je rekao

VIDEO Premijer Milanović odgovorio na prosvjede koji su ga dočekali u Australiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Australije premijer Zoran Milanović posjetio je Novi Zeland.

Na Novom Zelandu premijer Zoran Milanović komentirao je prosvjede koji su ga dočekali u Australiji. 'Demokracija je demokracija. Lako je ostati kod kuće. Mi smo otišli na put i znao sam da ću biti izložen grubom tretmanu nekih ljudi. Ohrabruje me što je deset puta više ljudi bilo na predavanju nego vani na prosvjedu. Neka slobodno prosvjeduju. Slažemo se da se ne slažemo', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović Turbulentni odnosi Plenković i Milanović prvi put zajedno nakon izbora: I moćni avioni bili su predmet spora Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

VIDEO Prosvjednici Milanoviću: Mi smo slobodni Hrvati, a ne tvoji Jugoslaveni!

Milanovićev domaćin bio je premijer Novog Zelanda John Key. Istaknuli su dobre međudržavne odnose i složili se kako treba ojačati trgovinsku i gospodarsku suradnju na području poljoprivrede, energetike, turizma i prehrambene industrije.

Premijer Milanović izrazio je podršku pregovorima između Novog Zelanda i Europske unije o Sporazumu o partnerstvu u odnosima i suradnji. Milanovića su tamošnji mediji pitali očekuje li na Novom Zelandu srdačniji doček hrvatske zajednice nego što je bio slučaj u Australiji gdje ga je dočekao prosvjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene