Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alan Derrick živio je u stanu u Bedminsteru kraj Bristola deset godina s truplom svog 73-godišnjeg prijatelja jer se bojao da ga ne izbace iz stana. Tijelo je držao ispod kauča.


Susjedi su se žalili na nesnosan smrad, a lokalnim vlastima je truplo promaklo iako su dvaput posjetili dotični stan. Derrick, koji je inače imao problema s učenjem, svojeg je prijatelja beskućnika Denisa Pringa pozvao da živi s njim sredinom devedesetih.

Vezani članci Zgrada Zvonimira Frka Petešića - 1 Tko koristi državne stanove: Od 128 stanova koje država ima u svom vlasništvu - njih 35 još je slobodno! Vjekoslav Franetović i Snježana Franetović - 2 Zidovi su prekriveni mrljama fekalija, stan pun plijesni: "Samo da možemo disati normalno, spavati u svom krevetu"

Kad je Pring iznenada umro Derrick se uspaničio jer se bojao da će ga potjerati iz stana, prenosi Daily Mail. Stoga je umjesto da obavijesti vlasti sakrio mrtvo tijelo ispod kauča. Godinu dana nakon smrti u stan je došla inspekcija koju su pozvali stanari radi smrada koji je dolazio iz stana. Sandra Wedlock, iz inspekcijske službe, nije primjetila tijelo, a smrad je pripisala začepljenom toaletu.

Pringov kostur je otkriven deset godina nakon smrti, 2008. godine, kada se Derrick iselio iz stana. 'Stan je bio prljav, a smrad iz toaleta je bio nepodnošljiv pa smo pomislili da je to izvor smrada,' rekla je. 'Nisam tražila tijelo, tražila sam smrad,' dodala je. Na sudu je rečeno da je Pring umro zbog visokog krvnog tlaka i alkohola.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju