Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnike u okolici jezera Loch Ness terorizira još jedno čudovište.


Radi se o golemoj mački koja mještanima ubija kokoši i mačke, piše The Sun. Stanovnici su angažirali policiju kako bi stali na kraj crnoj zvjeri jer strahuju da ne napadne djecu.

Vezani članci Slika nije dostupna Riješen misterij Loch Nessa! Slika nije dostupna Čudovište iz Loch Nessa 'vidljivo' na Google Street Viewu

Neobično velika mačka primjećena je na brdima iznad naselja, a neki vjeruju da se radi o mješancu između ovce i psa. Katrina Wallaxwe u strahu je i ne pušta svoje troje djece da se igraju u dvorištu. 'Imamo dva crna labradora, pa kada sam vidjela nešto slično u dvorištu, pomislila sam da je to jedan od njih. No, onda sam shvatila da su naši psi u kući', ispričala je.

Psa njezine susjede napala je velika mačka, a druga je susjeda fotografirala otiske koje je neobično biće ostavilo u snijegu. 'Angažirali smo policiju koja bi ove prijave trebala shvatiti najozbiljnije. Ipak se radi o našoj i sigurnosti naše djece', dodala je Katrina.  

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju