Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješno spašena

VIDEO Nakon ovoga može slaviti novi rođendan: Kamionom probila zaštitnu ogradu mosta i ostala visjeti na više od 20 metara

Spašavanje žene koja kamionom visi s mosta
Spašavanje žene koja kamionom visi s mosta Foto: X/ R A W S A L E R T S
Žena iz Louisvillea u SAD-u uspješno je spašena nakon što je kamionom probila barijeru na mostu i ostala visjeti na visini od 23 metra.

Vozačica je spašena iz kabine kamiona koji je visio preko ruba mosta u Louisvilleu u SAD-u. 

Žena je vozilom udarila i probila zaštitnu barijeru i ostala visjeti na otprilike 23 metra iznad vode. Policija je potvrdila da je došlo do sudara vozila, no detalji zasad nisu poznati.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

Na svu sreću, žena je uspješno izvučena neozlijeđena, a na snimci koja se širi društvenim mrežama vide se spasioci koji se spuštaju do žene zapele u kabini koja visi s mosta, koji će nakon ove nesreće jedno vrijeme ostati zatvoren. 

Kako piše BBC, vatrogasci su potvrdili da je vozačica izvučena iz kamiona pomoću užadi i ljestva te da je akcija spašavanja trajala oko 45 minuta.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

"Držala se kao šampion", rekao je Brian O'Neill, šef vatrogasne postaje opisujući ženu kao vrlo smirenu tijekom cijele operacije.

"Ali, čim je stala na čvrsto tlo, uspjela je otpustiti te emocije i osjetiti olakšanje. To je prilično impresivna stvar", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene